Expedició de tiquets

L'expedició de tiquets per les nostres zones controlades es pot obtenir per internet o amb paper.

 

AMB FORMAT PAPER: 

  • Aquest any, i si res no canvia, les societats, clubs i bars col·laboradors no podran expedir tiquets, així que solament ens queda la via web pel moment. Si hi ha alguna novetat us anirem informant.

 

VIA WEB: 

  • Per sol·licitar el permís des d’Internet haurem d'emplenar el formulari que trobarem a Sol·licitud del permís de pesca en una zona controlada (www.cat365.net) . Aquí també hi ha la informació necessària per saber els mètodes de pagament i altres detalls. Anunciar que les vies de pagament seran via carta bancària o via pagament amb targeta de crèdit per Internet. Aquesta serà la manera més ràpida per poder anar a pescar ja que si el pagament es fa a través d’Internet el tiquet el podrem imprimir en el mateix moment.

 

  • Una altra cosa important de saber és que si durant la tramitació del permís ens equivoquem de pagament o no ens deixa imprimir el tiquet hem d'anar al següent apartat: Consulta i pagament del permís de pesca , aquí hi haurà informació sobre el tiquet que estàvem emplenant i el podrem acabar d'imprimir i/o canviar la forma de pagament si ens hem equivocat.

 

 

Per més informació i per poder fer altres gestions com expedir la llicència de pesca aneu al següent enllaç:

Permisos i llicències

Una altra cosa important per poder visualitzar correctament el permís de pesca que ens volem treure per Internet és la de tenir en el nostre ordenador instalada alguna de les versions del programa gratuït  ADOBE READER. Si no el teniu en el vostre ordinador us deixem una de les moltes pàgines d'Internet on podreu descarregar-vos-el.

Adobe Reader 9.0

També emplacem a tots els socis que vinguin a l’assemblea de socis on s'explicarà acuradament tots aquests canvis i també es resoldran els dubtes que sorgeixin.

 

En el mapa inferior podeu trobar la localització exacta d'aquests establiments per si us ajuda a situar-vos millor. Amb el ratolí dins el marc del mapa, podeu fer Zoom amb la rodeta del ratolí, o bé moure el mapa directament prement el botó esquerre del ratolí i movent-lo sense deixar anar el ratolí. També podeu visualitzar el mapa en mode satel·lit, híbrid o bé relleu.

 

 
RocketTheme Joomla Templates